Boek direct een kamer:

 

Hotel Stadsherberg Sneek - 15 kamers bij de Waterpoort

Een gezellig Fries hotel gelegen in een prachtige ambiance aan de haven bij de Waterpoort en de Elfstedennroute. En dat op nog geen drie minuten lopen van hartje Sneek met zijn aantrekkelijke monumenten, vele grachten en bruisende evenementen.

Bij aankomst in het hotel in Bistro Jikke wordt u hartelijk ontvangen en kunt u gedurende uw verblijf terecht voor een heerlijk kop koffie met huisgemaakt gebak, ontbijt, lunch en diner. Het terras van hotel heeft een heerlijke Franse sfeer, u kunt de hele dag genieten van dit zonnige terras. Voor de vele elfsteden fietsers heeft het hotel een overdekte, beveiligde fietsschuur.

In 2024 opnieuw gestileerd naar hotelboetiek

Reserveer direct een kamer

Bel 0515 855844. We adviseren u graag om u te helpen met de beste keuze.

Stadsherberg en Stadslogement Westersingel, 15 hotelchique kamers in de binnenstad.

Hotel Stadsherberg Sneek is gevestigd in een monumentaal pand met zicht op de Waterpoort, een fantastische locatie aan doorgaand vaarwater. Binnen 3 minuten loopt u naar de binnenstad van Sneek.
Het hotel biedt 3 type hotelkamers, Comfortkamer(3), Comfortkamer met Kitchenette(2), en Deluxe kamers(4) en een stijlvol appartement(1) op de begane grond. Het hotel heeft een beveiligde overdekte fietsschuur met oplaadmogelijkheden voor uw electrische fiets.(€ 3) Parkeren van uw auto kan tegen betaling achter het hotel. U kunt niet vooraf een parkeerplaats reserveren. Parkeren kan ook gratis in de parkeergarage aan het Boschplein, nog geen 100 meter lopen vanaf het Hotel.

De ruime sfeervolle kamers hebben heerlijke boxspring bedden, comfortabele fauteuilles en mooie badkamers. Gratis WIFI en moderne TV's. De Comfortkamers met Kitchenette en de 5 Deluxe kamers met keuken zijn inclusief keukeninventaris. In de Bistro of op het terras kunt u terecht voor een lekker bakje koffie met gebak, het ontbijt, een lunch of s'ávonds een heerlijk dinér.

Om de hoek, ook aan de elfstedenroute, ligt op 500 meter lopen Stadslogement Westersingel. Beide locaties bieden u samen 15 unieke kamers in de binnenstad van Sneek. U kunt beide locaties vastleggen voor bijvoorbeeld een bruiloft of zakelijk evenement. Vraag vooral naar de vele mogelijkheden. Ook een samenwerking met Restaurant "de Koperen Kees" behoort tot de mogelijkheden.

 

usp-icoon01
In hartje Sneek
usp-icoon01
Gratis parkeren aan het Boschplein, 100 mtr lopen
usp-icoon01
Ruime slaapkamers
usp-icoon01
Overdekte afgesloten fiets schuur
usp-icoon01
Ontbijt in Bistro

Reserveer direct een kamer

Bel 0515 855844. We adviseren u graag om u te helpen met de beste keuze.