Boek direct een kamer:

 

Hotel Stadsherberg Sneek - overnachten in stijl

Een familiebedrijf, kleinschalig, maar met een groots doel. We willen u graag kwaliteit, eigentijdse service en gastvrijheid laten beleven. Dit alles in een ongedwongen, huiselijke sfeer. De hotelkamers en het Grand Café zijn met de grootste zorg en met de hoogste kwaliteit sfeervol en huiselijk ingericht. Koloniale stijl gecombineerd met de huidige moderne faciliteiten.

Bij Bistro Jikke kunt u terecht voor een heerlijk kop koffie met huisgemaakt gebak, lunch, diner of borrel. Op onze mooie locatie raakt u niet uitgekeken! U kunt op ons terras de hele dag genieten van het zonnetje. 

Een gezellig hotel in hartje Sneek met uitzicht op de waterpoort

Reserveer direct een kamer

Bel 0515 855844. We adviseren u graag om u te helpen met de beste keuze.

Een monumentaal pand met zicht op de Waterpoort

Hotel Stadsherberg Sneek is gevestigd in een monumentaal pand met zicht op de Waterpoort, een fantastische locatie aan doorgaand vaarwater. Binnen 3 minuten loopt u naar de binnenstad van Sneek.
We hebben 3 typen hotelkamers, Comfort, Comfortkamer met kitchenette en Deluxe kamers.

De sfeervolle kamers hebben heerlijke boxspring bedden, mooie badkamers en veel ruimte. Gratis WIFI is in alle hotelkamers aanwezig. In de Comfortkamer met kitchenette en de Deluxe kamers is een kitchenette met keukeninventaris aanwezig. De kamers zijn al te boeken vanaf €90,00 per nacht. In het Grand Café of op het terras kunt u terecht voor een lekker kopje koffie met gebak, een lunch of een diner.
 

usp-icoon01
Zicht op de trots van Sneek, de Waterpoort
usp-icoon01
Binnen een paar minuten in hartje centrum
usp-icoon01
Nieuw én stijlvolle kamers