Corona maatregelen

In verband met het coronavirus COVID-19 nemen wij gepaste maatregelen. 

Wij verzoeken gasten met klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts thuis te blijven en contact te vermijden. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De kamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt een reservering maken via onze website of dit kan door te mailen naar info@stadsherbergsneek.nl of  bellen naar: +31(0)515-855844

Eten & drinken

Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen. Wij serveren het ontbijt in shifts en houden ons aan de 1,5 meter regel.  

Ons grand cafe en terras zijn geopend van 08:00 tot 20:00. U kunt bij ons terecht voor koffie met heerlijk huisgemaakt gebak, lunch of borrel. 

Het is helaas niet mogelijk om bij ons te dineren, wij werken met diverse restaurants in Sneek samen.
Wij helpen u graag met het geven van restaurant tips.
 

Algemene hygiëne maatregelen 
Om de gezondheid van onze hotelgasten te waarborgen zijn er ook in de openbare ruimtes verschillende maatregelen genomen. Zo hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen:

  • We vragen u contactloos te betalen voor u en onze veiligheid
  • Medewerkers zijn op de hoogte van de maatregelen en extra hygiëne instructies zijn geïnstrueerd
  • De hotelkamers worden extra grondig gereinigd 

Annuleren
Tijdens de corona maatregelen zullen onze annuleringsvoorwaarden soepeler zijn,
voor annuleringen/vragen neem contact met ons op via e-mail.   

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot het Coronavirus COVID-19, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Voor vragen over reserveringen kunt u contact met ons opnemen via info@stadsherbergsneek.nl of door te bellen naar +31(0)515-855844

Wij hopen dat we met deze grote stap bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus COVID-19 en kijken ernaar uit om jullie veilig te mogen verwelkomen in ons hotel.