Corona maatregelen

In verband met het coronavirus COVID-19 nemen wij gepaste maatregelen. 

Wij verzoeken gasten met klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts thuis te blijven en contact te vermijden. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De kamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt een reservering maken via onze website of dit kan door te mailen naar info@stadsherbergsneek.nl of  bellen naar: +31(0)515-855844

Eten & drinken

Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen. Op dit moment mogen wij helaas geen ontbijt/diner meer serveren in ons grand café.

Het is mogelijk om uw ontbijt op de kamer te ontvangen.

Voor het diner zijn er diverse restaurants in sneek waar u uw maaltijd zou kunnen afhalen/laten bezorgen om dit vervolgens op uw kamer te nuttigen. Ook beschikken de meeste kamers over een kitchenette inclusief koelkast, kookplaat en keuken inventaris. 

Voor vragen bel ons dan gerust op 0515-855844.


Wij helpen u graag met het geven van restaurant tips.
 

Algemene hygiëne maatregelen 
Om de gezondheid van onze hotelgasten te waarborgen zijn er ook in de openbare ruimtes verschillende maatregelen genomen. Zo hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen:

  • We vragen u contactloos te betalen voor u en onze veiligheid
  • Medewerkers zijn op de hoogte van de maatregelen en extra hygiëne instructies zijn geïnstrueerd
  • De hotelkamers worden extra grondig gereinigd 

Annuleren
Tijdens de corona maatregelen zullen onze annuleringsvoorwaarden soepeler zijn,
voor annuleringen/vragen neem contact met ons op via e-mail.   

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot het Coronavirus COVID-19, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Voor vragen over reserveringen kunt u contact met ons opnemen via info@stadsherbergsneek.nl of door te bellen naar +31(0)515-855844

Wij hopen dat we met deze grote stap bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus COVID-19 en kijken ernaar uit om jullie veilig te mogen verwelkomen in ons hotel.