Arrangement Ontdek de 7 schatten van Sneek

Sneek, oftewel Snits zoals we in Friesland zeggen, is dé watersportstad van Nederland. Jaarlijks vindt in Sneek het grootste, op binnenwater georganiseerde, zeilwedstrijdenevenement van Europa plaats; de Sneekweek. Maar Sneek heeft veel meer schatten te ontdekken. Het is vooral ook een plaats van gemoedelijke gezelligheid: lekker eten en drinken, een terrasje pakken, leuke winkeltjes bekijken, flaneren langs het water. Vlakbij de Waterpoort staat De Fontein van Fortuna van Stephan Balkenhol, één van de 7 schatten van Sneek. Lees hier welke schatten je nog meer kunt ontdekken voor je bezoek aan Sneek.

Wij heten u van harte welkom in onze Stadsherberg. Vervolgens kunt u genieten van de prachtige verhalen en filmpje over het monumentale pand en de vorige hotelhoudster Jikke Ozinga (Moeke Jikke). Vanaf het jaar 1930 tot aan haar dood zwaaide zij de scepter over de oude Stadsherberg. Vanwege haar markante persoonlijkheid werd zij ook wel de “Koningin van Sneek “genoemd!

Combineer uw bezoek met een stadswandeling door Sneek. Een wandelroute door Sneek langs alle highlights die je gezien moet hebben. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk overnachten in een luxe tweepersoonskamer bij de Stadsherberg. ‘s Morgens staat er een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.

Dit arrangement kunt u telefonisch of per e-mail boeken voor €55,00 per persoon, per nacht.