2- daags sloepenarrangement

Heerlijk varen over de Friese meren met een mooie Sloep. U krijgt van ons leuke vaarroutes mee voor aan boord. U overnacht in 1 van de mooie hotelkamers van Stadsherberg Sneek. Uw arrangement wordt verzorgt met een ontvangst, een ontbijt en indien gewenst hapjes en drankjes aan boord.

Programma:
Ontvangst en instructie sloepvaren bij vakantieboerderij Broeresloot, vanaf 10:00.

Verken de vele gezellige dorpen en steden tijdens uw vaartocht. Ook zijn er vele mooie terrassen langs het water te vinden waar het heerlijk vertoeven is. Indien u een picknickmand besteld dan kunt u hiervan heerlijk genieten op een van de vele eilanden die onderweg te vinden zijn. Geniet van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft. Of ga gezellig lunchen aan het water in bijvoorbeeld IJlst of Woudsend.

Bij terugkomst levert u de sloep weer af en rijd u in 5 minuten naar het gezellige centrum van Sneek. Uw kamer in hotel Stadsherberg Sneek is gereed. ‘s avonds kunt u nog even de gezellige binnenstad van Sneek verkennen, of op ons sfeervolle terras dineren. Geniet hierna van een goede nachtrust. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar.

Prijs per persoon €125,00.
Prijs is incl. 1 overnachting met ontbijt, 1 dag sloep varen.


Tijdens de feestdagen kunnen prijzen/beschikbaarheid variëren.