Stadsarrangement de Waterpoort

Varen, water, eten en drinken in een prachtige ambiance van cultuur, historie en gastvrijheid zijn de sleutelwoorden van dit bijzondere arrangement.

Bij dit arrangement laten we de keuze bij de gast:

Het ochtendarrangement:
Ontvangst op de eerste oosterkade bij Gerard en Martine van Allure. Varen met museumsloep de Venezuela (1906) met koffie/thee en echte Friese oranjekoek op de prachtige Friese wateren. Daarna kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid lunchbuffet in de stadsherberg, waar de historie nog duidelijk voelbaar is. De rest van de dag kunt u nog heerlijk genieten van alles wat Sneek nog meer te bieden heeft.

Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor €32,50 p.p.
 

Het middagarrangement:
Ontvangst op de eerste oosterkade bij Gerard en Martine van Allure. Varen met museumsloep de Venezuela (1906) onder het genot van een borrelhapje en een drankje genieten van het prachtige Friese landschap om na het aanmeren een rondleiding te krijgen bij de ruim 150 jarige slijterij de Weduwe Joustra, waar nog steeds de echte Friese berenburg wordt gebotteld. Na deze rijke ervaring wordt u verwacht bij de Stadsherberg, waar u gebruik gaat maken van een hoofdgerecht naar keuze. In deze prachtige ambiance sluit u dit arrangement af en gaat u gegarandeerd met een Snitserleven gevoel weer naar huis.

Dit arrangement bieden wij u aan voor slechts €40,- p.p.